TERMENI SI CONDITII

ASPECTE GENERALE

Documentul stabilește termenii și condițiile de utilizare a site-ului / conținutului / serviciului de către client, în cazul în care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, încheiat între e Laboratoarele Remedia SRL, societate în proprietatea exclusivă a căreia se află site-ul www.laboratoareleremedia.ro și acesta.

Websiteul laboratoareleremedia.ro este proprietatea exclusiva a Laboratoarele Remedia SRL si este operat si administrat de catre SC ORGANIC LINNEA SRL in calitate de distribuitor exclusiv. SC ORGANIC LINNEA SRL este intregistrata sub numarul J40/8792/2011, CUI: RO 28888626, Adresa sediu social: Calea Calarasilor, nr.291, Sector 3, Bucuresti. Punct de lucru: Str.Papusoiului, nr.2,Sector 5, Bucuresti

Livrarea produselor, gestiunea relatiei comerciale, a garantiilor (acolo unde este cazul), a retururilor si orice alte aspecte operationale sunt efectuate si administrate de catre SC ORGANIC LINNEA SRL in numele si pe seama Laboratoarele Remedia SRL.

Folosirea, inclusiv dar nelimitându-se la accesarea, vizitarea și vizualizarea, conținutului / serviciului, implică aderarea clientului la prezentele condiții si termeni. Clientul se obligă să monitorizeze permanent termenii și condițiile care pot fi actualizate, modificate și completate.

Prin folosirea site-ului / conținutului / serviciului, clientul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta răspunde pentru orice daune materiale sau intelectuale sau de orice altă natură produse siteului / conținutului / serviciului sau oricărui terț cu care Laboratoarele Remedia SRL are încheiate contracte, în conformitate cu legislația română în vigoare.

Folosirea, inclusiv vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.laboratoareleremedia.ro, presupune acceptarea în totalitate și de fiecare dată când se accesează site-ul, a termenilor și condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii și produse. Te rugăm să citești cu atenție secțiunea Termeni și condiții, pentru a fi în cunoștință de cauză în momentul în care finalizezi o comandă. Pentru a putea finaliza o comandă, clientul trebuie să accepte Termenii și condițiile specificate. Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către vânzător, fără a fi necesară o notificare prealabilă a clientului.

Disponibilitatea serviciului

Pentru a plasa o comandă pe www.laboratoareleremedia.ro, este nevoie să ai peste 18 ani.

Garanția de cumpărare

Fiecare produs de pe acest website este însoțit de următoarele detalii:

– denumirea produsului
– fotografia produsului
– descrierea produsului
– compoziție
– preț.

Procedura de cumpărare

Selectează produsele pe care vrei să le cumperi și adaugă-le în coșul de cumpărături, dând clic pe pictograma corespunzătoare. Coșul de cumpărături conține denumirea produsului selectat și prețul. Prețul oferit nu include costurile de transport pe întreg teritoriul României.

Pentru a finaliza comanda, sunt necesare datele personale ale utilizatorului și acestea vor fi incluse în baza noastră de date pentru a procesa comanda și pentru a simplifica viitoarele comenzi pe site. Datele personale furnizate de către utilizatori vor fi tratate în conformitate cu Politica de confidențialitate. Utilizatorii pot, în orice moment, să acceseze datele cu caracter personal pe care le-au furnizat și informațiile privind comenzile plasate. Laboratoarele Remedia reamintește utilizatorilor că datele lor cu caracter personal trebuie să fie cât mai exacte posibil, pentru a evita orice confuzie sau erori la expedierea produselor comandate. Mai mult, ori de câte ori utilizatorii solicită în mod explicit, aceștia primesc informații legate de Laboratoarele Remedia prin email.

După finalizarea comenzii, dar înainte de expedierea acesteia, utilizatorul va primi pe email un rezumat detaliat al comenzii, conținând identificarea produselor comandate, prețul total și detaliile de livrare ale comenzii, urmând ca în termen de cel mult 2 zile lucrătoare, Laboratoarele Remedia să expedieze coletul prin intermediul unei firme de curierat. În 24 – 48 de ore de la ridicarea coletului de către curier, acesta va ajunge la client. Din acest moment, eventualele intarzieri de livrare sunt cauzate strict de compania de curierat cu care se livreaza comanda.

Modalitati de plata

Contravaloarea produselor va fi plătită ramburs la livrare, prin plata online. Nu se vor accepta metode de plată diferite de cele specificate în aceste condiții de vânzare.

In cazul anularii unei tranzactii achitate prin card, in conformitate cu normele actuale, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia. In cazul livrarilor deja effectuate, vor fi scazute taxele si comisioanele de transfer bancar corespunzatoare, se ramburseaza contravaloarea produsului mai putin costurile de transport iar produsul va trebui sa corespunda conditiilor de retur prezentate mai jos in sectiunea „Livrare si retur”. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele „ORGANIC LINNEA SRL”

Livrarea produselor

Livrarea produselor catre dvs se realizeaza prin intermediul companiilor de curierat aflate sub contract ca de exemplu – SAMEDAY. In functie de distanta, conditii este posibil ca dvs sa receptionati produsul prin intermediul unui subcontractor al furnizorului de servicii de curierat.

Costul de livrare al produselor este de 17 Ron pentru livrari nationale. Comenzile in valoare de peste 300 Ron beneficiaza de cost de transport zero (0).

*Valoarea comenzii se refera la suma finala de plata, calculata dupa aplicarea oricaror eventuale cupoane de reducere, discounturi comerciale, etc.

După finalizarea comenzii, dar înainte de expedierea acesteia, utilizatorul va primi pe email un rezumat detaliat al comenzii, conținând identificarea produselor comandate, prețul total și detaliile de livrare ale comenzii, urmând ca în termen de cel mult 2 zile lucrătoare, Laboratoarele Remedia sau distribuitorul sau Organic Linnea SRL, să expedieze coletul prin intermediul unei firme de curierat. În 24 – 48 de ore de la ridicarea coletului de către curier, acesta va ajunge la client. Din acest moment, eventualele intarzieri de livrare sunt cauzate strict de compania de curierat cu care se livreaza comanda.

Firma noastra trimite comenzi doar in spatiul UE.

Comenzile externe nu se trimit cu plata ramburs . Ele trebuiesc achitate online . Daca nu sunt platite, nu sunt luate in considerare.

Firma parteneră pentru servicii poştale este SAMEDAY, căreia ii vom transmite datele cu caracter personal pentru efectuarea serviciului. Prin acceptul dumneavoastra asupra prelucrarii datelor cu caracter personal acceptati implicit si aceasta conditie.

Disponibilitatea produselor

Dacă, în momentul în care se plasează comanda, se detectează că oricare dintre produsele incluse în comandă nu sunt pe stoc, Laboratoarele Remedia va notifica utilizatorul imediat.

Retunarea produselor

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Cu toate acestea, SC LABORATOARELE REMEDIA SRL si distribuitorul sau exclusiv SC ORGANIC LINNEA SRL, va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: magazin@laboratoareleremedia.ro sau la numarul de telefon: 0725089097

Procedura de denuntare si retur:

Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalitati:
– la adresa de email magazin@laboratoareleremedia.ro
– la numarul de telefon +40-725089097
– prin posta/curier sau orice altă modalitate de transport la adresa Str. Papusoiului nr. 2, sector 5, Bucuresti, cod postal 051457 – Romania
In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
Din suma platita initial se va deduce costul de transport, iar in maxim 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur suma va fi rambursata.
Cheltuielile de transport aferente returului vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.

Obligaţiile clientului la înregistrare

Pentru a beneficia de conținutul informațional al newsletterului pus la dispoziție de Laboratoarele Remedia, clientul este de acord să furnizeze informații adevărate, corecte, actuale și complete, în funcție de specificațiile din formularul aferent și este de acord să ofere aceste informații corect și complet. În cazul în care Laboratoarele Remedia SRL consideră că această obligație nu este respectată, își rezervă dreptul de a bloca accesul la serviciile site-ului, fără o notificare prealabilă, pe o perioadă determinată sau nedeterminată.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Laboratoarele Remedia, deținătoare a www.laboratoareleremedia.ro, respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor si se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți, ci să le folosească numai în scopul stabilirii și menținerii contactului cu clienții săi.

Laboratoarele Remedia poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau de bună credință, în cazul în care aceste acțiuni sunt necesare pentru: conformarea la rigorile legii; protejarea și apărarea drepturilor de proprietate aparținând companiei Laboratoarele Remedia; acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, a utilizatorilor sau a persoanelor publice.

Laboratoarele Remedia nu vinde, închiriază sau schimbă date cu caracter personal către terți. Datele cu caracter personal colectate de pe www.laboratoareleremedia.ro sunt folosite în următoarele scopuri: realizarea plăților online, emiterea facturilor fiscale, ca urmare a comenzilor finalizate pe site și livrarea produselor. Ele pot fi dezvăluite fără consimțământul dvs. în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii beneficiari: băncile implicate în plățile online, organismele internaționale de carduri și furnizori de servicii / produse, respectiv conform prevederilor legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

Laboratoarele Remedia nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de eventuale probleme de securitate ale serverului ce găzduiește www.laboratoareleremedia.ro sau de acțiunile unor terțe persoane.

Cookies

Laboratoarele Remedia colectează informații și le prelucrează în date statice despre ce pagini accesați în interiorul site-urilor, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizualizat. Laboratoarele Remedia poate folosi în cadrul site-ului cookies, stocând astfel temporar date cu caracter personal, cu următoarele scopuri:

– pentru a îmbunătații securitatea accesului
– pentru a îmbunătății utilizarea site-ului.

Laboratoarele Remedia poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau de bună credință, în cazul în care aceste acțiuni sunt necesare pentru:

– conformarea la rigorile legii
– protejarea și apărarea drepturilor de proprietate aparținând companiei Laboratoarele Remedia, deținătoare a www.laboratoareleremedia.ro
– acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, a utilizatorilor sau a persoanelor publice.

Laboratoarele Remedia nu vinde, închiriază sau schimbă date cu caracter personal către terți. Datele cu caracter personal pot fi dezvăluite fără consimțământul dvs. în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii beneficiari: băncile implicate în plățile online, organismele internaționale de carduri și furnizori de servicii / produse, respectiv conform prevederilor legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafică web, texte, fotografii etc.) sunt proprietatea Laboratoarele Remedia și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Laboratoarele Remedia a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

Laboratoarele Remedia nu se face responsabilă pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informația prezentă pe site, precum și pentru erorile sau omisiunile în conținut care pot conduce la orice tip de pierderi. Laboratoarele Remedia sau oricare dintre angajați nu sunt responsabili pentru acțiunile pe care utilizatorul le întreprinde și care au rezultate negative sau care îi produc pierderi de vreun fel și nici pentru informațiile pe care utlizatorul le-a folosit și au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informațiile folosite de terți sau de site-uri cu trimitere la site-ul Laboratoarele Remedia și nici pentru vreun software folosit pe site și care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori sau viruși.

Prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR)

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe laboratoareleremedia.ro, va primi comunicari comerciale din partea laboratoareleremedia.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare. Furnizarea datelor personale de către Utilizator este voluntară, dar necesara pentru crearea Contului, utilizarea anumitor servicii electronice sau pentru finalizarea comenzii.

Vânzătorul aplică măsurile tehnice și organizatorice corespunzătoare în vederea protejări datele personale procesate.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Cumparatorilor privind situatia contului lor de pe essevita.ro, informarea Cumparatorilor privind Comenzile.

Utilizatorul are dreptul accesului la conţinutul datelor sale şi posibilitatea corectării acestora. Datele personale pot fi corectate sau șterse după logarea în prealabil în Contul de Utilizator sau în cazul Utilizatorilor neînregistrați, Utilizatorul poate realiza modificarea sau ștergerea datelor proprii trimițând Vânzătorului o solicitare în acest sens. Explicații suplimentare privind protecția datelor cu caracter personale pot fi consultate în secțiunea Cookies de pe Laboratoareleremedia.ro.

În cazul unui atac cibernetic care afectează datele stocate ale utilizatorilor, vom lua toate măsurile necesare pentru documentarea incidentului și remedierea lui, dar și vom informa utilizatorii în maximum 72 de ore de la producere.

Laboratoareleremedia.ro asigura transparență totală a procesului sau de gestiune a datelor personale, atât pentru utilizatori cât și pentru autoritățile naționale ale Uniunii Europene
Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, essevita.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori.

Laboratoareleremedia.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

REGULAMENT CAMPANII DE REDUCERE

Codurile de reducere activate în anumite campanii se aplică la întreg coșul de cumpărături, cu excepția produselor deja reduse sau care fac parte din alte promoții.
Reducerile se aplică produselor în limita stocului disponibil.

Daca vrei sa afli mai multe despre prelucrarea datelor cu caracter personal te rugam click aici