DESPRE NOI

Ne considerăm constructori, într-o lume imperfectă, dar perfectibilă. Ne-am asumat acest rol, mânați de pasiunea pentru tehnologie, respectul pentru natură și empatia față de clienții noștri, cu care am construit o relație trainică, deschisă și transparentă.

Preocuparea noastră continuă este aceea de a oferi consumatorului român (dar nu numai) produse din ingrediente de calitate, iar pentru acest lucru ne informăm permanent cu privire la cele mai noi descoperiri în domeniul sănătății, pentru a oferi mereu produse de ultima generație.

Investim în cercetare și în menținerea colaborărilor cu institute de cercetări, clinici medicale, medici specialiști și de familie. Echipa noastră include farmaciști, biologi și chimiști, fito și aromaterapeuți, cu vastă experiență în domeniu.

Calitatea incontestabilă a produselor noastre, alături de grija permanentă pentru clienți, au fost și sunt motoarele principale care ne-au menținut în vârf, pe o piață concurențială puternică și plină de provocări.

Suntem atenți la nevoile tuturor categoriilor de public si le punem la dispoziție o gama largă de produse din ingrediente atent selecționate, de la producători recunoscuți pe piața internațională.

Iubim și prețuim natura, de aceea ingredientele pe care le utilizăm provin din surse naturale, atent analizate fizico-chimic și microbiologic. Extractele din plante sunt standardizate conform farmacopeelor internaționale, iar spațiul de lucru, precum și procedurile noastre, respectă normele de bune practici de fabricație (conforme GMP). Furnizorii noștri sunt firme de renume din Italia, Elvetia, Norvegia, Spania, Statele Unite ale Americii.

Credem în puterea vindecătoare a naturii, în performantă și inovație, fără să uităm tradiția din care ne tragem rădăcinile.