Green Sugar, partenerul premianților la Gastropan 2019
Expoziția Internațională GastroPan este una dintre cele mai prestigioase manfestări profesioniste din domeniul HORECA, iar anul acesta, ediția XI-a a avut loc la Expo Arad – cel mai modern centru expozițional din vestul țării.
Green Sugar a intrat în compoziția torturilor dietetice, la categoria Tortul Anului 2019. Astfel, premiul I a revenit doamnei Domnica Geambazu, premiul de excelență internațional Cake of the Year, doamnei Vasilica Ciobaniuc și premiul II, domnului Vasile Chițu. Toți câștigătorii au utilizat în compoziția torturilor îndulcitorul nostru natural cu zero calorii, Green Sugar.
Măiestria cofetarilor Domnica Geambazu (GNF Bakery Products, Constanța), Vasilica Ciobaniuc (Megasimitis, Constanța) și Vasile Chițu (Twist – Ramada, Pitești) a oferit juriului de profesioniști câteva torturi delicioase: Love Story – din blat din făină de ovăz, Green Sugar, lapte de quinoa bio, semințe de in și pudră naturală de maca, precum și mousse din rodie, brânză dietetică, soc, morcov și țelină, Nasa Cake cu chlorella, Green Sugar și spirulină (premiul Cake of the Year, premiu de excelență internațional) iar tortul câștigător al premiului II a fost realizat din blat cu făină de migdale, șofran, piure de afine și zmeură cu lapte de migdale (în care s-au infuzat flori de lavandă), agar agar, ciocolata cu Green Sugar și Green Sugar pudră. Torturile vor fi lansate în cofetării în luna aprilie.
Juriul a fost format din specialiști care au luat în calcul criterii ca: gustul și combinația, aspectul vizual, inovația, ingredientele naturale și originalitatea. Felicitări tuturor câștigătorilor, participanților și organizatorilor acestui eveniment de înaltă clasă!
Echipa Laboratoarele Remedia
(surse foto: www.gastropan.ro)