Green Sugar la Simpozionul International al Industriilor Creative, Inovatiei Culinare si Artelor Spectacolului, Belin, 2015
Si in acest an, Green Sugar a fost prezent la Berlin, de data aceasta in cadrul evenimenului The International Symposium on Creative Industries, Culinary Innovation and Performing Arts, care a avut loc in perioada 28 iulie – 1 august.
Având în vedere importanța si dezvoltarea constanta a industriei culinare la nivel international, Institutul pentru Diplomație Culturală, împreună cu factorii de decizie din domeniul industriilor creative, inovatiei culinare și artelor spectacolului au lansat Simpozionul mai sus amintit, în scopul de a analiza si de a atrage tot mai mult atentia asupra beneficiilor pe care rezultatele activitatilor din aceste domenii le aduc populatiei, la nivel international, in viata de zi cu zi.
Green Sugar a fost prezentat, in cadrul Simpozionului, de catre Marina Bundac, Drd. la Universitatea din București și Academia de Diplomație Cultură din Berlin, ca fiind un exemlu de bune practici in ceea ce priveste arta de a stabili legaturi multiculturale, din două perspective:
- Inovatia la nivel international: Green Sugar este un produs culinar inovator, recunoscut la nivel international, un indulcitor natural non-caloric, utilizat în alimentatie, cu reale beneficii pentru sanatate.
- Sustenabilitate: Strategia privind responsabilitatea sociala a Laboratoarelor Remedia are in vedere inclusiv sustinerea actiunilor umanitare a comunitatii internationale, in Romania. Un exemplu in acest sens a fost prezenta Green Sugar la evenimentul anual international Women Association Christmas Bazaar 2014, la care au participat 41 misiuni diplomatice.
La eveniment, limonada servita în timpul Coffee Break, a fost indulcita cu Green Sugar.